XUZHOU LIVLONG Kaca produk CO., LTD

    parusahaan urang geus husus dina nalungtik, ngarancang, manufaktur jeung pamasaran sagala jinis produk kaca.

    Tentang Kami

    parusahaan urang geus husus dina nalungtik, ngarancang, manufaktur jeung pamasaran sagala jinis produk kaca. Ayeuna, urang nu dipake dina 11 runtuyan artikel kaca sareng rébuan jenis, kayaning botol kosmetik, botol nginum, kendi kaca, botol madu, botol jam, peti dahareun, botol inuman, botol ubar, mixers jus, cacah endog pegatna, buah piring, gelas, tableware jeung produk patali lianna. 

    Produk kami

    mitra

    WhatsApp Online Chat!