Xuzhou LIVLONG PRODUKTET GLASS CO., LTD

  Kompania jonë është e specializuar në kërkime, projektim, prodhim dhe marketing të gjitha llojet e produkteve të qelqit.

  Rreth nesh

  Kompania jonë është e specializuar në kërkime, projektim, prodhim dhe marketing të gjitha llojet e produkteve të qelqit. Tani, ne jemi duke punuar në 11 seri artikujsh qelqi me mijëra e llojeve, të tilla si shishe kozmetike, shishe të pijshëm, kavanoza qelqi, shishe mjaltë, shishe reçel, enë ushqimi, shishe pije, shishe mjekësi, miksera lëng, lojë me birila të thyer vezë, fruta pjata, gota, takëm dhe produkte të tjera të ngjashme. 

  Produktet tona

  partnerët

  WhatsApp Online Chat!