Xuzhou LIVLONG производи од стакло CO., LTD

  Нашата компанија е специјализирана за истражување, проектирање, производство и маркетинг на сите видови на производи од стакло.

  за нас

  Нашата компанија е специјализирана за истражување, проектирање, производство и маркетинг на сите видови на производи од стакло. Сега, ние се работи на 11 серија на стакло статии со илјадници видови, како што се козметички шишиња, пиење шишиња, тегли, мед шишиња, џем шишиња, садови за храна, пијалаци шишиња, медицината шишиња, миксери сок, јајца кршење чинии, овошје чинии, чаши, садови и други слични производи. 

  нашите производи

  партнери

  WhatsApp Онлајн Chat!