Xuzhou LIVLONG KACA PRODUCTS CO., LTD

    Our company specialized ing nggoleki, ngrancang, Manufaktur lan marketing kabeh jinis produk kaca.

    Babagan awake dhewe

    Our company specialized ing nggoleki, ngrancang, Manufaktur lan marketing kabeh jinis produk kaca. Saiki, kita digunakake ing 11 seri artikel kaca karo ewu jinis, kayata gendul kosmetik, gendul ngombé, lodhong kaca, botol madu, botol senggol, kontaner pangan, botol inuman, gendul medicine, mixers jus, cacah endhog bejat, woh piring, cangkir, tableware lan produk liyane sing gegandhengan. 

    Products kita

    partners

    Tampilan Online Chat!